fbpx

Evaluarea psihologică a adulților – Platforma computerizată de evaluare psihologică(CAS++)

CAS++ reprezintă un soft de teste psihologice, fiind un produs computerizat, offline, de evaluare psihologică a adulților, cu posibilitatea utilizării pentru evaluări individualizate, pentru selecție și recrutare de personal sau pentru consiliere în carieră.

CAS++ este acreditat de Colegiul Psihologilor din România pe o perioadă nedeterminată.

Sistemul de evaluare CAS++ conține:

  1. Peste 50 de teste psihologice adaptate și etalonate pe populația din România, grupate în cinci categorii principale: Aptitudini cognitive, Aptitudini non-cognitive, Personalitate și atitudini, Emoții și comportamente (scale clinice), Interese și valori. Unele teste se pot completa doar în formă computerizată, altele pot fi completate și în varianta creion-hârtie, urmând ca ulterior, psihologul să introducă datele pentru a se realiza scorarea în mod automat. Lista tuturor testelor din baterie o puteți consulta

Lista tuturor testelor din baterie o puteți consulta aici.

  1. Generarea de Rapoarte automate semnificativ mai complexe decât în variantele anterioare, cu interpretări valide și informații suplimentare. Rapoartele specifice cazurilor de selecție sau de consiliere profesională conțin formule de calcul de potrivire bazate pe ultimele studii în domeniu.
  2. Peste 1150 de profile ocupaționale cu care se poate face potrivirea unei evaluări în vederea orientării în carieră. De asemenea, pornind de la profilele ocupaționale se pot construi profile de post cu care să se facă comparația evaluărilor candidaților într-un proces de selecție.
  3. O funcție mult îmbunătățită de construire de chestionare non-psihometrice, care ulterior pot fi aplicate atât computerizat, cât și creion-hârtie (ex. scale de evaluare comportamentală, chestionare de cunoștințe etc.). Există astfel posibilitatea construirii de chestionare sub majoritatea formelor posibile, întâlnite în știința evaluării (răspunsuri multiple, răspunsuri unice, scale metrice, scale cu etichete, eseuri etc).
  4. Arhivă de date care poate fi exportată, atât pentru fiecare persoană evaluată, cât și pentru fiecare test în parte (funcție care poate ajuta la realizarea de cercetări proprii)
  5. Funcție de înregistrare a mai multor persoane deodată, pe baza unei machete Excel completată în prealabil.
  6. Posibilitatea efectuării de evaluări longitudinale.

Sursa: https://www.cognitrom.ro/produs/evaluare-psihologica/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *