fbpx

Misiunea Kineto Resense

Creăm contextul pentru ca tu să te aduni, să te decantezi, relaxând corpul tău fizic, aranjându-l simetric, astfel încât mintea ta să poată să lucreze, oferindu-ți încredere în tine și ajutându-te să depășești disconfortul și să urmărești ceea ce îți dorești.

Ana11

Căutăm colaboratori (relații la 0743051877)

Suntem o echipă mică de terapeuți și am creat un hub în care se face terapie manuală, în diverse forme, fără uleiuri. În spațiul pe care l-am închiriat ne putem “desfășura” cam 4-5 persoane.

Căutăm colaboratori care să vină cu clienții lor la acest spațiu amenajat optim, prietenos și călduros. Acest mod de lucru i-ar perminte unui terapeut să își facă relaxat meseria, concentrându-se pe clienții săi și având oricând suport din partea unor colegi care practică aceeași meserie, chiar dacă nu identic. Evident nu se potrivește oricine aici, ar trebui să “rezoneze” cu noi ceilalți, adică să aibă cam aceleași valori personale ca noi (adică pentru el/ea să fie importante cam aceleași lucruri ca și la noi, măcar într-o anumită măsură) și abia după ce această condiție ar fi verificată din partea ambelor părți, am putea spune că începem să colaborăm.

În altă ordine de idei, ceea ce așteptăm de la un colaborator este să își dorească să lucreze în contact direct cu clienții, să îi ajute să se simtă bine și să depășească diversele provocări de sănătate pe care le au, într-un final, clienții ajungând să vină la terapie manuală de plăcere, pentru prevenție și nu doar în perioade de criză, de nevoie.

Cu alte cuvinte colaboratorului potrivit cu noi:

 • Îi place libertatea, adică să își facă singur programul și să lucreze atât cât poate și dorește el/ea
 • Îi place să învețe și să se dezvolte în continuare
 • Este vertical, își asumă responsabilitatea pentru ceea ce face sau ceea ce spune.
 • Are mentalitate optimistă, vede în general partea bună a lucrurilor și priveste viitorul cu încredere, eventual are și umor.
 • Ascultă și respectă părerea celorlalți, indiferent dacă este de acord cu ea sau nu, își exprimă asertiv părerea și este alături de ceilalți, în special în momentele în care aceștia consideră că au nevoie.
 • Nu consideră că vine aici la noi unde cineva îi dă un job.

Avantaje ale lucrului cu noi:

 • Se lucrează cu mai multe persoane în aceeași sală (dacă nu există cerințe speciale din partea clienților), acest lucru generând și o atmosferă prietenoasă și deschisă. Uneori clienții comunica între ei de la egal la egal pe tema provocării de sănătate pe care o au, ceea ce le încurajează comportamentul orientat spre vindecare, de exemplu îi încurajează să introducă mișcarea ca un lucru firesc în viața lor.
 • Cheltuielile referitoare la spațiul de lucru sunt susținute la comun ceea ce ridică o grijă de pe umerii terapeutului care, în anumite momente din viața lui, momente în care nu produce bani, are nevoie de pauză, concediu etc.
 • Terapeuții își aduc aportul de cheltuieli la spațiul de lucru doar atunci când lucrează, atunci când încasează banii de la client, plătind o parte din încasări.
 • Terapeuții pot învăța unii de la alții și se pot ajuta reciproc.
 • În cazul unei întreruperi a lucrului, ca un concediu al terapeutului, acesta poate recomanda clienților un alt coleg pentru perioada lui de pauză fără riscul de a pierde clientul.

Am fondat Kineto Resense ca să reintroduc mișcarea în viața mea

Îmi doresc să ajungă să genereze o comunitate de oameni cu încredere în corpul lor, în forțele proprii, în capacitatea lor de vindecare, în faptul că evitarea conștientă de a se complace în confort o să le prelungească viața; cu încredere în capacitatea lor de a-și construi mentalitatea / karma, în puterea lor de a modifica în bine mediul în care trăiesc prin modificarea pozitivă a gândirii – orientarea spre soluție.

Alex2

Oamenii implicați de la Kineto Resense

Radu Lihaci

Kinetoterapeut

Alina Soltesz

Psiholog

Ruxandra Popica

Kinetoterapeut

Ce ne face diferiți de alții?

Terapia manuală mixtă se practică fără uleiuri, pe saltea medicinală, îmbrăcat lejer și presupune kinetoterapie pasivă (mobilizează articulațiile în condiții de stare relaxată a musculaturii, îndepărtează contractura și rigiditatea mușchilor și țesuturilor conjunctive, mărește amplitudinea mișcării în articulații).

În condițiile în care pacientul respectă angajamentul pentru mișcare care presupune efectuarea de exerciții blânde de mobilizare a articulațiilor și de tonifiere a musculaturii, garantăm ameliorarea durerilor și îmbunătățirea stării de sănătate în 10 săptămâni prin combinarea terapiei manuale mixte cu mișcarea.

Programul kinetic utilizat în cadrul terapiei de integrare senzorială pentru copiii cu tulburare din spectrul autism (TSA) concurează cu un „loc de joacă”.

Oferim servicii de consiliere psihologică și psihoterapie și 3 tipuri de evaluare – pentru orientarea în carieră și sănătate mentală cu psiholog cu licență de utilizare a platformelor de evaluare a copiilor, adolescenților și adulților PEDb  și CAS++.

Suntem preocupați de nevoile semenilor noștri.

Ne asumăm consecințele acțiunilor noastre.

Alegem ceea ce dorim să facem.

Ascultăm oamenii, le respectăm părerea chiar dacă nu suntem de acord cu ei.

Ne place să râdem, nu există nimic mai serios decât râsul.

Dacă ai întrebări suntem aici să îți răspundem

Completezi formularul de pe site (cel de la contact) menționând care este subiectul pentru care ne cauți, te căutăm în maxim 24 de ore pentru a stabili o întâlnire, ne vedem față în față și identificăm împreună o soluție pentru provocarea pe care o ai, iar apoi lucrurile încep să se îmbunătățească.

Costul unei ședințe de Terapie Manuală Mixtă este de 140 lei / 60 de minute

Costul unei ședințe de consiliere psihologică este de 130 lei / 50 de minute

Costul unei ședințe de terapie de integrare senzorială este de 100 lei / 50 de minute

Colegii noștri sunt absolvenți de facultate în domeniul în care acordă asistență și au experiență practică îndelungată. Însă cel mai bine îi poți evalua chiar tu programând o întâlnire față în față.

Cu siguranță că vom găsi măcar o variantă de a purta discuția astfel încât să te simți confortabil.

Sună-ne la 0743-051877 sau scrie-ne la contact@kinetoresense.ro

Fă primul pas pentru a lua legătura cu noi

Contactează-ne acum completând formularul de pe pagina de contact și vom reveni cu un apel în maxim 24 ore.