fbpx

Terapia Manuală Mixtă, Terapia de Integrare Senzorială & Kinetoterapia pentru copii

Tipurile de masaj pe care le practicăm

Terapie manuală mixtă / Masaj terapeutic

Terapia manuală mixtă se practică fără uleiuri, pe saltea medicinală, îmbrăcat lejer și presupune kinetoterapie pasivă (are loc mobilizarea articulațiilor în condiții de stare relaxată a musculaturii ceea ce îndepărtează contractura și rigiditatea mușchilor și țesuturilor conjunctive și mărește amplitudinea mișcării în articulații). Masajul vizează tot corpul. Durată 60 de minute, cost 140 lei sau 90 de minute, cost 210 lei.

Masaj în tălpi

Clientul va sta întins pe masa de masaj. Este singurul masaj la care folosind ulei pentru hidratarea labei piciorului. Este o combinație de presopunctură și masaj și vizează labele picioarelor. Durată 30 de minute cost 75 de lei. 

Masaj abdominal

Clientul va sta întins pe masa de masaj. Masajul vizează zona abdominală (se recomandă să nu se mănânce cel puțin 2 ore înainte de masaj), durează 30 de minute și costă 75 de lei.

Masaj la cap și la umeri / Masaj pe scaun

Clientul va sta întins pe masa de masaj sau așezat în scaunul special pentru masaj, sprijinit în față. Masajul vizează umerii, gâtul, spatele, brațele și parțial capul. Durată 30 de minute, cost 75 de lei.

Terapie de integrare senzorială

Terapia de Integrare Senzorială (TIS) este un proces de stabilizare a celor 8 sisteme senzoriale (văz, auz, gust, miros, tactil, proprioceptiv, vestibular, interocepție). Urmărim prin TIS să controlăm inputul senzorial, în special cel legat de mișcare, astfel încât copilul să găsească un răspuns adaptativ care integrează aceste senzații. Durată 50 de minute, cost 100 de lei.

Kinetoterapie pentru copii

Provocările la implementarea unui program kinetic împreună cu un copil sunt de obicei mai mari decât în cazul adulților. Fără o motivație imediată copilul nu se va implica, neurocortexul lui este insuficient dezvoltat iar el nu conștientizează implicațiile în viitor. Așa că noi ne propunem „să ne jucăm” integrând exercițiile necesare. Durată 50 de minute, cost 100 lei.

Nu ai convingerea că terapia manuală mixtă este petru tine?

Pur si simplu scrie-ne sau dă-ne un telefon și programează o întâlnire pentru a afla mai multe detalii. 

Vino la noi să arunci o privire și poți să afli dacă este ceea ce ai nevoie.