fbpx

Misiunea Kineto Resense

Creăm contextul pentru ca tu să te aduni, să te decantezi, relaxând corpul tău fizic, aranjându-l simetric, astfel încât mintea ta să poată să lucreze, oferindu-ți încredere în tine și ajutându-te să depășești disconfortul și să urmărești ceea ce îți dorești.

Ana11

Acest loc este pentru tine dacă:

  • Dorești să faci ceva pentru tine
  • Dorești să ameliorezi durerile de spate
  • Vrei să te apuci să faci mișcare și nu ai reușit încă
  • Vrei să simți că ai făcut primul pas spre îmbunătățirea stării tale de sănătate
  • Vrei să simți că deții în continuare controlul corpului tău
  • Dorești să aduni un set de exerciții adaptate corpului tău pe care să le execuți în orice moment dorești tu, fără să ai nevoie de asistență.
  • Vrei să afli și/sau să beneficiezi de Terapie Manuală Mixtă

Am fondat Kineto Resense ca să reintroduc mișcarea în viața mea

Îmi doresc să ajungă să genereze o comunitate de oameni cu încredere în corpul lor, în forțele proprii, în capacitatea lor de vindecare, în faptul că evitarea conștientă de a se complace în confort o să le prelungească viața; cu încredere în capacitatea lor de a-și construi mentalitatea / karma, în puterea lor de a modifica în bine mediul în care trăiesc prin modificarea pozitivă a gândirii – orientarea spre soluție.

Alex2

Oamenii implicați de la Kineto Resense

Radu Lihaci

Kinetoterapeut

Alina Soltesz

Psiholog

Nume

Asistent

Ce ne face diferiți de alții?

Terapia manuală mixtă se practică fără uleiuri, pe saltea medicinală, îmbrăcat lejer și presupune kinetoterapie pasivă (mobilizează articulațiile în condiții de stare relaxată a musculaturii, îndepărtează contractura și rigiditatea mușchilor și țesuturilor conjunctive, mărește amplitudinea mișcării în articulații).

În condițiile în care pacientul respectă angajamentul pentru mișcare care presupune efectuarea de exerciții blânde de mobilizare a articulațiilor și de tonifiere a musculaturii, garantăm ameliorarea durerilor și îmbunătățirea stării de sănătate în 10 săptămâni prin combinarea terapiei manuale mixte cu mișcarea.

Programul kinetic utilizat în cadrul terapiei de integrare senzorială pentru copiii cu tulburare din spectrul autism (TSA) concurează cu un „loc de joacă”.

Oferim servicii de consiliere psihologică și psihoterapie și 3 tipuri de evaluare – pentru orientarea în carieră și sănătate mentală cu psiholog cu licență de utilizare a platformelor de evaluare a copiilor, adolescenților și adulților PEDb  și CAS++.

Suntem preocupați de nevoile semenilor noștri.

Ne asumăm consecințele acțiunilor noastre.

Alegem ceea ce dorim să facem.

Ascultăm oamenii, le respectăm părerea chiar dacă nu suntem de acord cu ei.

Ne place să râdem, nu există nimic mai serios decât râsul.

Dacă ai întrebări suntem aici să îți răspundem

Completezi formularul de pe site (cel de la contact) menționând care este subiectul pentru care ne cauți, te căutăm în maxim 24 de ore pentru a stabili o întâlnire, ne vedem față în față și identificăm împreună o soluție pentru provocarea pe care o ai, iar apoi lucrurile încep să se îmbunătățească.

Costul unei ședințe de Terapie Manuală Mixtă este de 150 lei / 90 de minute (20 de minute exerciții și 70 de minute masajul terapeutic)

Costul unei ședințe de consiliere psihologică este de 130 lei / 50 de minute

Costul unei ședințe de terapie de integrare senzorială este de 100 lei / 50 de minute

Colegii noștri sunt absolvenți de facultate în domeniul în care acordă asistență și au experiență practică îndelungată. Însă cel mai bine îi poți evalua chiar tu programând o întâlnire față în față.

Cu siguranță că vom găsi măcar o variantă de a purta discuția astfel încât să te simți confortabil.

Sună-ne la 0743-051877 sau scrie-ne la contact@kinetoresense.ro

Fă primul pas pentru a lua legătura cu noi

Contactează-ne acum completând formularul de pe pagina de contact și vom reveni cu un apel în maxim 24 ore.