fbpx

Această ofertă este valabilă în cursul lunii mai 2024 și are un număr limitat de abonamente

Probabil că nu o să-ți facă neapărat plăcere să începi să îți mobilizezi zonele dureroase însă o să-ți facă plăcere după ce ai făcut-o.

Abonamentul cu 5 ședințe de terapie manuală are o reducere de 40 lei/ședință

Bine ai venit! Această pagină reprezintă o ofertă. Îți propunem să obții o reducere de 40 lei la ședințele de terapie manuală mixtă. Asta presupune că vei plăti 850 de lei pentru fiecare ședință programată.

O ședintă de terapie manuală mixtă poate presupune 90 de minute de masaj terapeutic sau 20 de minute de exerciții adaptate corpului tău, asistate de un kinetoterapeut și 70 de minute de masaj terapeutic.

Probabil că nu o să-ți facă neapărat plăcere să începi să îți mobilizezi zonele dureroase însă o să-ți facă plăcere după ce ai făcut-o.

Terapia manuală mixtă se practică fără uleiuri, pe saltea medicinală, îmbrăcat lejer și presupune kinetoterapie pasivă (are loc mobilizarea articulațiilor în condiții de stare relaxată a musculaturii ceea ce îndepărtează contractura și rigiditatea mușchilor și țesuturilor conjunctive și mărește amplitudinea mișcării în articulații).

Masajul vizează tot corpul. Durată 70 de minute, cost 210 lei. Dacă vei alege un abonament de 5 ședințe vei plăti 850 lei/ședință.

Cele 20 de minute de exerciții sunt pentru tine dacă:

  • Dorești să ameliorezi durerile lombare
  • Vrei să te apuci să faci mișcare și nu ai reușit încă
  • Vrei să simți că ai făcut primul pas spre îmbunătățirea stării tale de sănătate
  • Vrei să simți că deții în continuare controlul corpului tău
  • Dorești să aduni un set de exerciții adaptate corpului tău pe care să le execuți în orice moment dorești tu, fără să ai nevoie de asistență.

În orice caz, poți alege și să primești doar terapie manuală timp de 90 de minute.

Completează formularul de mai jos

Ne poți contacta și direct pe email sau telefonic la