fbpx

Aceasta este o ofertă

Probabil că nu o să-ți facă neapărat plăcere să începi să îți mobilizezi zonele dureroase însă o să-ți facă plăcere după ce ai făcut-o.

Abonament cu 5 ședințe de terapie manuală mixtă cu 20% reducere

Bine ai venit! Această pagină reprezintă o ofertă. Îți propunem să obții o reducere de 20% la ședințele de terapie manuală mixtă. Asta presupune că vei plăti 120 de lei pentru fiecare ședință programată.

O ședintă de terapie manuală mixtă presupune 20-30 de minute de exerciții adaptate corpului tău, asistate de un kinetoterapeut și 60-70 de minute de masaj terapeutic.

Probabil că nu o să-ți facă neapărat plăcere să începi să îți mobilizezi zonele dureroase însă o să-ți facă plăcere după ce ai făcut-o.

Terapia manuală mixtă se practică fără uleiuri, pe saltea medicinală, îmbrăcat lejer și presupune kinetoterapie pasivă (are loc mobilizarea articulațiilor în condiții de stare relaxată a musculaturii ceea ce îndepărtează contractura și rigiditatea mușchilor și țesuturilor conjunctive și mărește amplitudinea mișcării în articulații).

Masajul vizează tot corpul. Durată 70 de minute, cost 150 lei. Dacă vei alege un abonament de 5 ședințe vei plăti 120 lei/ședință.

Cele 20-30 de minute de exerciții sunt pentru tine dacă:

  • Dorești să ameliorezi durerile lombare
  • Vrei să te apuci să faci mișcare și nu ai reușit încă
  • Vrei să simți că ai făcut primul pas spre îmbunătățirea stării tale de sănătate
  • Vrei să simți că deții în continuare controlul corpului tău
  • Dorești să aduni un set de exerciții adaptate corpului tău pe care să le execuți în orice moment dorești tu, fără să ai nevoie de asistență.

Completează formularul de mai jos

Ne poți contacta și direct pe email sau telefonic la